”Jeg kan virkelig godt lide at hjælpe andre”

Rikke kom fra det private erhvervsliv og havde ikke arbejdet med offentlig administration før. Nu bruger hun sin erfaring med koordinering som bindeled mellem medarbejdere, ledere og kommunen i sager med sygemeldinger. Samtidigt opbygger hun kompetencer i et nyt fagområde.

Rikkedupont 600X429

Navn: Rikke Hoffmann Dupont
Fagområde: Personaleadministration
Uddannelse: Professionsbachelor i international handel og markedsføring

 - Jeg kan virkelig godt lide at hjælpe andre, så det har været fedt at komme ind i vores team, hvor vi hjælper ledere og medarbejdere, når en medarbejder bliver sygemeldt.

Stejl læringskurve

Rikke havde ikke arbejdet med offentlig administration før, da hun blev ansat i Administrations- og Servicestyrelsen i januar 2022. Men hun havde erfaring med at koordinere marketingopgaver fra byggemarkedskæden Silvan - en kompetence hun nu bruger i krydsfeltet mellem sygemeldte medarbejdere, deres leder og kommunen.

 - Man lærer rigtig meget her, og det er fedt at man kan dygtiggøre sig inden for et felt. Mit team er mega gode til at lære mig op, så jeg har udviklet mig hurtigt og har lyst til at kaste mig ud i tingene.

Prioriteret af kollegerne

 - Jeg kan lide at arbejde med fakta og systemer og hurtigt se resultatet af mit arbejde. Det kan jeg her, når jeg behandler jeg sager fra start til slut. Arbejdsgangene er også mere strukturerede her, end hvad jeg har oplevet i mit tidligere arbejde i det private.

 - Vi har et super godt samarbejde i mit team og på tværs af organisationen. Jeg er vildt glad for mine kolleger. Noget af det første to af dem sagde til mig, da jeg startede, var, at det var deres førsteprioritet at hjælpe mig. Det var mega fedt at få at vide. Det gav mig en tryghed og gør, at jeg aldrig er bange for at spørge eller begå fejl.

Blæst bagover 

 - Jeg vil faktisk også helst møde ind på kontoret, selv om vi kan arbejde hjemme, når vi har brug for det. Jeg føler at jeg har fundet min rette hylde i mit nye job, og jeg er nærmest blevet blæst bagover af, hvor godt opgaverne passer til mig.