Bliv elev

Vil du kickstarte din karriere i en moderne, offentlig organisation? Og taler en uddannelse der veksler mellem teori og praktik til dig? Så er en elevstilling i Skatteforvaltningen måske noget for dig.

Syv elever i Skatteforvaltningen

Skattestyrelsen, Vurderingsstyrelsen, Motorstyrelsen, Administrations- og Servicestyrelsen, Gældsstyrelsen, Toldstyrelsen og Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er de syv styrelser, som tilsammen udgør Skatteforvaltningen i Danmark.

Med en elevuddannelse i en af de syv styrelser får du en bred uddannelse, hvor du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer. I løbet af din elevtid hos os får du omsat din teoretiske viden til praksis. Du får ansvar for egne opgaver og har fagligt dygtige og engagerede kollegaer, som du kan sparre med hele vejen igennem. Samtidig vil du få et stort, socialt netværk på tværs af Skatteforvaltningens styrelser.

To typer elevstillinger

Du kan vælge mellem to typer elevstillinger.

Du kan blive kontorelev med speciale i offentlig Administration i Skattestyrelsen, Vurderingsstyrelsen, Motorstyrelsen, Administrations- og Servicestyrelsen, Gældsstyrelsen eller Toldstyrelsen. Se mere i linkene nederst på siden. 

Du kan også uddanne dig til IT-supporter i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Det kan du læse mere om her.

Elevstillinger nær dig

Vi har ledige elevstillinger i hele Danmark. Klik nedenfor for at se alle ledige elevstillinger i de syv styrelser.

Se mere om, hvordan du bliver elev

Vil du videre mere om, hvordan du kan blive elev i en af Skatteforvaltningens syv styrelser, kan du læse mere på styrelsernes hjemmesider.

Her kan du finde information om, hvordan du søger en elevstilling og læse mere om selve uddannelsen. Du kan også høre nuværende og tidligere elever fortælle om, hvordan det er at være elev.