Bliv elev

Vil du kickstarte din karriere i en moderne offentlig organisation? Og lyder en uddannelse, der veksler mellem teori og praktik spændende i dine ører? Så er en elevstilling i én af Skatteforvaltningens styrelser måske noget for dig.

Syv elever i Skatteforvaltningen

Skattestyrelsen, Vurderingsstyrelsen, Motorstyrelsen, Administrations- og Servicestyrelsen, Gældsstyrelsen, Toldstyrelsen og Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er de syv styrelser, som tilsammen udgør Skatteforvaltningen i Danmark.

Med en elevuddannelse i én af de syv styrelser får du en bred uddannelse, hvor du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer og får omsat din teoretiske viden til praksis. Du får ansvar for egne opgaver og har samtidigt fagligt dygtige og engagerede kollegaer, som du kan sparre med. Samtidig vil du få et stort socialt netværk på tværs af Skatteforvaltningens styrelser.

To typer af elevstillinger

Du kan vælge mellem to typer af elevstillinger.

Du kan blive kontorelev med speciale i Offentlig Administration i Skattestyrelsen, Vurderingsstyrelsen, Motorstyrelsen, Administrations- og Servicestyrelsen, Gældsstyrelsen, Toldstyrelsen. Klik på linkene nederst på siden for at læse mere. 

Du kan også uddanne dig til IT-supporter i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Det kan du læse mere om her.

Elevstillinger nær dig

Vi har ledige elevstillinger i hele Danmark. Klik nedenfor for at se alle ledige elevstillinger i de syv styrelser.

Læs mere om, hvordan du bliver elev

Er du nysgerrig på, hvordan du kan blive elev hos én af de syv styrelser i Skatteforvaltningen, kan du læse mere på styrelsernes hjemmesider.

Her kan du finde information om, hvordan du søger en elevstilling og læse mere om selve uddannelsen. Du kan også høre nuværende og tidligere elever fortælle om, hvordan det er at være elev.