""

Job og karriere

I Administrations- og Servicestyrelsen har vi løbende brug for dygtige mennesker. Vi understøtter sammen en stor koncern med specialiserede fagligheder og højt kompetenceniveau. Se mere om job- og karrieremuligheder hos os her på siden.

Understøt en stor koncern

Vi understøtter hele koncernen med vores højt specialiserede fagligheder. Fra HR-jurister til økonomer, fra arkitekter til udviklingskonsulenter.

Arbejd i et tværfagligt miljø

I vores optik er samarbejde nøglen til at lykkes. Vi løser problemer sammen og betragter os som et samlet hold af faglige specialister.

Skab værdi for andre

Vi går mere end almindeligt op i at skabe værdi for andre. For os handler det om, at kollegerne bedre kan gøre en forskel, når vi er en del af ligning…

Få ansvar fra start

Hos os får du hurtigt ansvar for og indflydelse på dit eget arbejde. Du udvikler dig og udbygger hele tiden din faglige værktøjskasse.

Job hos os

Se hvordan du søger job hos, og hvad du kan forvente fra, du sender os din ansøgning.

Jonas udvikler e-læring til Skatteministeriets medarbejdere

Jonas arbejder med digital læringsudvikling til Skatteministeriets styrelser. Han startede som studentermedhjælper, mens han læste interaktive medier…

Michael arbejder med rekruttering

Michaels job handler om at rekruttere dygtige folk til Skatteforvaltningens styrelser. Hør ham fortælle, hvorfor han er glad for sit job.

Heidi er chef for Økonomi

Hør Heidi fortælle om kontorets opgaver, hverdag og samarbejde med gode kolleger.