Elever fra Skatteministeriets koncern

Bliv elev i Skatteministeriets koncern

Drømmer du om at arbejde med noget, der har stor betydning for samfundet, hvor du kan få ansvar og indflydelse på dine opgaver, og der er balance mellem dit privatliv og dit arbejdsliv? Så er en elevstilling i Skatteministeriets koncern måske noget for dig.

Ledige elevstillinger

Vi har elevstillinger i hele Danmark. Klik nedenfor for at se vores nuværende ledige elevstillinger i Skatteministeriets koncern.

To typer elevstillinger

Skatteministeriets koncern tilbyder to typer elevstillinger. Du kan blive kontorelev med speciale i offentlig administration eller IT-supportelev.

Elevuddannelsen i Skatteministeriets koncern

Fra teori til praksis

Som elev hos os får du en spændende og afvekslende hverdag , mens du omsætter din teoretiske viden til praksis.

Elevplads med mening

Vores elevuddannelse har betydning for samfundet, og du er med til at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Netværk og samarbejde

Du får en elevplads med mange fagligt dygtige og engagerede kolleger, som du kan sparre med og som altid er villige til at hjælpe dig.

Udvikling og ansvar

Du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer, og du får ansvar og udfordringer, som vi tilpasser dine behov.

Kontakt en rekrutteringsansvarlig

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, adgangskrav, uddannelse mm., kan du sende en mail til de rekrutteringsansvarlige via nedenstående link.